Om oss

Företaget Mörarps Metallåtervinning AB grundades i början av 2013 i Mörarp. Företagets anställda, samarbetspartners, leverantörer, kunder samt ledning gör det möjligt för företaget att drivas i den riktning som vi strävar efter. Företagets anställda och ledning  har många års erfarenhet av  återvinnings branschen sedan tidigare anställningar   och har ett stort kontaktnät. Vi är den självklara samarbetspartnern när det gäller skrot och metall avfall. Vi finner lösningar åt stora som små  företag, samt privatpersoner.

Under 2016 expanderade vi och öppnade filial i Helsingborg och 2017 öppnade  vi ytterligare en filial i Ängelholm .

Mörarps Metallåtervinning AB  ansvarar för en stor del av dagens Miljö insatser.

Att återvinna förbrukat metall ökar förutsättningen för bevarandet av råvaran som en del av naturen, där kommande generationer får möjlighet att uppleva och ta del av naturen så som vi känner den idag.

En förbättrad livskvalité kräver en sund miljö och det är inte vår skrivna lag som förespråkar detta utan det är Naturens lag.

Vi som respekterar och värnar om Naturen ser på oss själva som de största ansvarstagarna, och nöjer oss inte med att endast höja medvetenheten om Miljön till varandra dessutom vill Vi även agera efter vår övertygelse. Hos oss på Mörarps metallåtervinningl verkar vi som en viktig instans, där vi ger er möjligheten att börja återvinna förbrukat metall redan idag!