Tjänster

Avlämning

Du som kund kan komma in till oss med ditt metallskrot i en av anläggningar där du tas emot av personalen som ställer fram små containrar där du kastar in dina metaller som därefter vägs in och godkänts. Sedan leds du vidare in till receptionen där du lämnar dina personuppgifter samt kontonummer. På det sättet är du inregistrerad hos oss som en kund, där du får ett eget kundnummer. När avräkningen sedan är klar, signerar du och sedan får betalt.

Utkörning och hämtning

Du som kund, privatperson eller företag, kan ringa in till oss och beställa hämtning av er metallskrot där du som kund ringer in till oss, kommer överens med en av våra inköparna där du kan boka en tid för hämtning med en av våra lätta lastbilar. samt kan vi erbjuda vägning på plats. Därefter körs materialet till en av våra anläggningar där det vägs och du får betalt. Kostnaden för hämtningen sker enligt överenskommelse med din inköpare. En orderbekräftelse kommer även skickas ut till dig via mail på din beställning.
Tjänster

Container / batterilåda

Du som kund kan även ringa in till oss för att få en container efter dina behov. Vi har allting från ibc-lådor upp till 38 kubiks- containrar. Du kan ringa in till en av våra inköpare och boka tömning av din metallskrot. Efter det transporteras materialet till en av våra anläggningar där det vägs och du får betalt. Priset för att hämta materialet bestäms i samförstånd med din inköpare. Dessutom skickas en orderbekräftelse på din beställning till dig via e-post.